By Kilian je eko-luksuzni parfemski brand iz Pariza, kojeg je stvorio Kilian Hennessy, unuk osnivača grupe LVMH. Slovo “H” “u LVMH stoji za Hennessy, poznata marka konjaka.

Kilian Hennessy proveo je djetinjstvo u obiteljskim vinski podrumima okružen konjakom. Nakon što je diplomirao komunikacijske i jezične studije, gdje je napisao tezu o semantici mirisa u potrazi za zajedničkim jezikom između bogova i smrtnika, Kilian je nastavio studirati s nekim od najvećih njuhova u parfumeriji, za neke od najboljih marki u industriji. 2007. godine Kilian je pokrenuo vlastitu parfemsku kuću, u skladu s dugom tradicijom obitelji u proizvodnji luksuznih proizvoda. Zbirka L’oeuvre noire prvi put je lansirana 2007. godine, a svake godine dodao je i nove mirise s ukupno, do sada, deset dostupnih mirisa. Zbirka Arabian Nights, s orijentalnom temom i prepoznatljivim paketom, pokrenuta je 2009. godine s Pure Oudom. By Kilian stavlja naglasak na ekologiju i održivost upotrebom obnovljivih, refill pakiranja.

Njegovi mirisi su napravljeni u suradnji s perfumerima: Calice Becker, Sidonie Lancesseur, Alberto Morillas, Christian Provenzano, Fabrice Pellegrin i Dorothee Piot.

3700550210467-by-kilian-love-the-way-you-taste-50-ml-edp-niche-parfumerija-lana-zagreb

By Kilian
Miami Vice – Love the way you Taste
Eau de Parfum

1.502,00 Kn

Love the way you Taste je blještav i sofisticiran Mojito koktel u osvježavajućem parfemu.
Odmah udara gornjim notama limuna i paprene metvice za osvježavajući prvi dojam. Kad usnice taknu čašu koktela, eliksir otkriva srednje note zelenog lišća i magnolija. Ostaje na koži s pjenušavim sjajem, dugotrajnim skladom ljetnog tonika od mineralne vode i vetivera.

3700550210016-by-kilian-love-the-way-you-feel-50-ml-edp-niche-parfumerija-lana-zagreb

By Kilian
Miami Vice – Love the way you Feel
Eau de Parfum

1.502,00 Kn

Love the way you Feel slavi taktilne užitke tijela na plaži.
Kultno Monoï ulje preformulirano u novu cvjetnu mješavinu. Topao i egzotičan miris, odmah podsjeća na dodire i raskošno sjajan tan. Nježne gornje note, bergamot i neroli, savršen su ulazak u slatko i senzualno. Mirisna staza rastapa se u ylang-ylang i tahićansku gardeniju u svom egzotičnom srcu, pojačanom koliko utješnim, toliko i sugestivnim skladom kokosa i vanilije.