Kilian Woman in Gold Eau de Parfum

2.002,00 Kn

The notes conjure, in scent, the delicate gold leafing and play between light and shadow, for which the painting is celebrated.

The petal-y rose heart depicts all of the facets of the rose. Finally, vanilla absolute's unctuosity appears generously in the drydown, adorned by an exclusive patchouli molecule, the Akigalawood.

Kategorije: , , , , , , Šifra: 3700550281900

Opis

Kilian je eko-luksuzni parfemski brand iz Pariza, kojeg je stvorio Kilian Hennessy, unuk osnivača grupe LVMH. Slovo “H” “u LVMH stoji za Hennessy, poznati brand konjaka.

Kilian Hennessy proveo je djetinjstvo u obiteljskim vinski podrumima okružen konjakom. Nakon što je diplomirao komunikacijske i jezične studije, gdje je napisao tezu o semantici mirisa u potrazi za zajedničkim jezikom između bogova i smrtnika, Kilian je nastavio studirati s nekim od najvećih njuhova u parfumeriji, za neke od najboljih marki u industriji. 2007. godine Kilian je pokrenuo vlastitu parfemsku kuću, u skladu s dugom tradicijom obitelji u proizvodnji luksuznih proizvoda. Zbirka L’oeuvre noire prvi put je lansirana 2007. godine, a svake godine dodao je i nove mirise s ukupno, do sada, deset dostupnih mirisa. Zbirka Arabian Nights, s orijentalnom temom i prepoznatljivim paketom, pokrenuta je 2009. godine s Pure Oudom. Kilian stavlja naglasak na ekologiju i održivost upotrebom obnovljivih, refill pakiranja.

Njegovi mirisi su napravljeni u suradnji s perfumerima: Calice Becker, Sidonie Lancesseur, Alberto Morillas, Christian Provenzano, Fabrice Pellegrin i Dorothee Piot.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip