Kilian Love, don’t be shy Eau de Parfum Refill

1.117,00 Kn

Inspiration: Exhilarating, unforgettable, Love, don’t be shy implores you at the opening with tender orange blossom absolute.
• Fragrance story: First love’s innocence makes itself known with juicy honeysuckle and plush rose softly caressed by the sweetness of luscious marshmallow sugar accord, satisfying the craving pang of new love. A warm amber base lends a pulsing touch of sensuality, hinting the possibility of soon knowing another soul, inside and out.
• Key notes: orange blossom absolute, honeysuckle, rose, marshmallow sugar accord, amber

PERFUMER
Calice Becker

Kategorije: , , Šifra: 3760167023218

Opis

Kilian je eko-luksuzni parfemski brand iz Pariza, kojeg je stvorio Kilian Hennessy, unuk osnivača grupe LVMH. Slovo “H” “u LVMH stoji za Hennessy, poznati brand konjaka.

Kilian Hennessy proveo je djetinjstvo u obiteljskim vinski podrumima okružen konjakom. Nakon što je diplomirao komunikacijske i jezične studije, gdje je napisao tezu o semantici mirisa u potrazi za zajedničkim jezikom između bogova i smrtnika, Kilian je nastavio studirati s nekim od najvećih njuhova u parfumeriji, za neke od najboljih marki u industriji. 2007. godine Kilian je pokrenuo vlastitu parfemsku kuću, u skladu s dugom tradicijom obitelji u proizvodnji luksuznih proizvoda. Zbirka L’oeuvre noire prvi put je lansirana 2007. godine, a svake godine dodao je i nove mirise s ukupno, do sada, deset dostupnih mirisa. Zbirka Arabian Nights, s orijentalnom temom i prepoznatljivim paketom, pokrenuta je 2009. godine s Pure Oudom. Kilian stavlja naglasak na ekologiju i održivost upotrebom obnovljivih, refill pakiranja.

Njegovi mirisi su napravljeni u suradnji s perfumerima: Calice Becker, Sidonie Lancesseur, Alberto Morillas, Christian Provenzano, Fabrice Pellegrin i Dorothee Piot.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip