Valmont
MOISTURIZING WITH A CREAM
24h hydration cream

1.255,00 Kn

 

Visibly soothes and plumps

With nurturing moisture, this cream infuses skin with unprecedented hydration.
BENEFITS
The richness of velvet, with the hydration of water! This silky cream quenches and refreshes skin with immediate and long lasting hydration. Its velvety texture repairs the intercellular bonds for optimal vitality. Visibly plumped, the skin glows and offers a long lasting feeling of comfort. Young, normal or dehydrated skin will happily welcome the benefits of this innovatively textured treatment.
INGREDIENTS
Triple DNA: super hydrating, it retains 10,000 times its weight in water. Stimulates the skin’s anti-aging functions. Anti-drying complex: reduces water loss by ensuring cell cohesion. Rehydrating complex: acts as a hydro-magnet, forming a waterlogged reservoir.
APPLICATION
In the morning and/or evening, apply to the face and neck, especially the eye area, following a serum.
Kategorije: , , Šifra: 7612017050157

Opis

Pokrenuta 1905. godine u iznimnoj i intimnoj atmosferi iznad Montreuxa i jezera Geneva, klinika Valmont je prva nudila praćenje prehrane i hidroterapiju. Poznati političari i umjetnici iz cijelog svijeta dolazili su u kliniku na odmor i ne bi li uživali u prilagođenim tretmanima i osobnoj njezi.

Valmont je inovacijom postao prva švicarska klinika u potpunosti posvećena zdravlju i wellnessu. Dok je nastavila razonoditi prestižne goste, klinika je bila poznata i po tretmanima regeneracije kože. Na temelju njihove kliničke stručnosti, istaknuti kozmetičari izdvojili su najaktivnije molekule za regeneraciju kože – kao što su HP DNA i nativni kolagen, i time pokrenuli Valmontovu staničnu kozmetiku. Kozmetički proizvodi razvijeni su kako bi pomogli regeneraciji kože nakon operacije i stvorili vidljive rezultate. Ovaj koncept bio je trenutni uspjeh.

Iako klinika i kozmetika sada postoje kao dva jasno odvojena entiteta, Valmont nastavlja švicarsku medicinsku tradiciju. Za razliku od većine kozmetičkih tvrtki, Valmont ima privilegiju poslovati u obiteljskom vlasništvu, a njime se upravljali Didier Guillon i Sophie Vann-Guillon. Oboje dijele istu viziju kozmetike i ljepote, te istu želju za inovacijom i postizanjem izvrsnosti u kvaliteti proizvoda za njegu kože.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Tip