Valmont
l’Elixir des Glaciers
VOTRE VISAGE
Ultimate youth cream

4.967,00 Kn

Multi-functioning, lifting magic
Because your beauty deserves a masterpiece
BENEFITS
As an icon of contemporary luxury, this cream packs in the best of Valmont laboratory’s anti-aging expertise. Its fine, silky cream texture offers a radiant complexion overnight. A velvet caress that smooths, firms and tones skin, visibly hydrating and regenerating it. Skin beams with unbeatable youth and freshness. The ultimate care for all skin types.
INGREDIENTS
Triple DNA: advanced anti-aging and super hydrating, it retains 10,000 times its weight in water. Liposome RNA: stimulates healing. Sea buckthorn: eliminates cells on the surface. Echinacea: regenerates and rebalances Rosa Moschata: restores skin’s natural barrier
APPLICATION
Morning and evening Apply by lightly massaging product onto entire face and neck.
Kategorije: , , Šifra: 7612017900100

Opis

Pokrenuta 1905. godine u iznimnoj i intimnoj atmosferi iznad Montreuxa i jezera Geneva, klinika Valmont je prva nudila praćenje prehrane i hidroterapiju. Poznati političari i umjetnici iz cijelog svijeta dolazili su u kliniku na odmor i ne bi li uživali u prilagođenim tretmanima i osobnoj njezi.

Valmont je inovacijom postao prva švicarska klinika u potpunosti posvećena zdravlju i wellnessu. Dok je nastavila razonoditi prestižne goste, klinika je bila poznata i po tretmanima regeneracije kože. Na temelju njihove kliničke stručnosti, istaknuti kozmetičari izdvojili su najaktivnije molekule za regeneraciju kože – kao što su HP DNA i nativni kolagen, i time pokrenuli Valmontovu staničnu kozmetiku. Kozmetički proizvodi razvijeni su kako bi pomogli regeneraciji kože nakon operacije i stvorili vidljive rezultate. Ovaj koncept bio je trenutni uspjeh.

Iako klinika i kozmetika sada postoje kao dva jasno odvojena entiteta, Valmont nastavlja švicarsku medicinsku tradiciju. Za razliku od većine kozmetičkih tvrtki, Valmont ima privilegiju poslovati u obiteljskom vlasništvu, a njime se upravljali Didier Guillon i Sophie Vann-Guillon. Oboje dijele istu viziju kozmetike i ljepote, te istu želju za inovacijom i postizanjem izvrsnosti u kvaliteti proizvoda za njegu kože.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Tip