Valmont
L’Elixir des Glaciers
Eau Micellaire Précieuse

152,00 

EAU MICELLAIRE PRECIEUSE

Swiss poly-active cleansing micellar water

Description:

Eau Micellaire Précieuse combines the purity of glacial spring water with the finesse of purified rose oil to gently remove makeup and impurities. Cleansing mature skin becomes a cocooning ritual that unveils a comfortable and radiant complexion. At night or in the morning, this micellar water is a pleasure to use, swathing the senses in an elegant, soothing aroma.

Use:

Pour the product onto a cotton pad and move it gently over the face and neck without rubbing. Repeat until all residue is gone. No need to rinse

 

Size: 

125ml

Kategorije: , , Šifra: 7612017900513

Opis

Pokrenuta 1905. godine u iznimnoj i intimnoj atmosferi iznad Montreuxa i jezera Geneva, klinika Valmont je prva nudila praćenje prehrane i hidroterapiju. Poznati političari i umjetnici iz cijelog svijeta dolazili su u kliniku na odmor i ne bi li uživali u prilagođenim tretmanima i osobnoj njezi.

Valmont je inovacijom postao prva švicarska klinika u potpunosti posvećena zdravlju i wellnessu. Dok je nastavila razonoditi prestižne goste, klinika je bila poznata i po tretmanima regeneracije kože. Na temelju njihove kliničke stručnosti, istaknuti kozmetičari izdvojili su najaktivnije molekule za regeneraciju kože – kao što su HP DNA i nativni kolagen, i time pokrenuli Valmontovu staničnu kozmetiku. Kozmetički proizvodi razvijeni su kako bi pomogli regeneraciji kože nakon operacije i stvorili vidljive rezultate. Ovaj koncept bio je trenutni uspjeh.

Iako klinika i kozmetika sada postoje kao dva jasno odvojena entiteta, Valmont nastavlja švicarsku medicinsku tradiciju. Za razliku od većine kozmetičkih tvrtki, Valmont ima privilegiju poslovati u obiteljskom vlasništvu, a njime se upravljali Didier Guillon i Sophie Vann-Guillon. Oboje dijele istu viziju kozmetike i ljepote, te istu želju za inovacijom i postizanjem izvrsnosti u kvaliteti proizvoda za njegu kože.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip