Valmont
L’Elixir des Glaciers
Demaquillant Yeux

80,00 

DÉMAQUILLANT PRÉCIEUX VOS YEUX

Swiss poly-active bi-phase eye makeup remover

Description:

A restructuring lipid phase, made from rose oil, combines with a soothing aqueous phase – with rose petal cryoextract and echinacea in a glacial spring water base – to delicately and carefully remove eye makeup. The perfect combination of strength and refinement.

Use:

Shake the bottle well and pour the product onto a cotton pad. Apply to the desired areas and wait a couple seconds for the makeup to dissolve. Lightly brush the cotton pad over the area without rubbing. No need to rinse.

Size: 

60ml

Kategorije: , , Šifra: 7612017900506

Opis

Pokrenuta 1905. godine u iznimnoj i intimnoj atmosferi iznad Montreuxa i jezera Geneva, klinika Valmont je prva nudila praćenje prehrane i hidroterapiju. Poznati političari i umjetnici iz cijelog svijeta dolazili su u kliniku na odmor i ne bi li uživali u prilagođenim tretmanima i osobnoj njezi.

Valmont je inovacijom postao prva švicarska klinika u potpunosti posvećena zdravlju i wellnessu. Dok je nastavila razonoditi prestižne goste, klinika je bila poznata i po tretmanima regeneracije kože. Na temelju njihove kliničke stručnosti, istaknuti kozmetičari izdvojili su najaktivnije molekule za regeneraciju kože – kao što su HP DNA i nativni kolagen, i time pokrenuli Valmontovu staničnu kozmetiku. Kozmetički proizvodi razvijeni su kako bi pomogli regeneraciji kože nakon operacije i stvorili vidljive rezultate. Ovaj koncept bio je trenutni uspjeh.

Iako klinika i kozmetika sada postoje kao dva jasno odvojena entiteta, Valmont nastavlja švicarsku medicinsku tradiciju. Za razliku od većine kozmetičkih tvrtki, Valmont ima privilegiju poslovati u obiteljskom vlasništvu, a njime se upravljali Didier Guillon i Sophie Vann-Guillon. Oboje dijele istu viziju kozmetike i ljepote, te istu želju za inovacijom i postizanjem izvrsnosti u kvaliteti proizvoda za njegu kože.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip