Valmont
FACE EXFOLIANT
Exfoliating and revitalising cream

608,00 Kn

Exfoliates dead cells and refines skin texture
A unique combination of a silky cream and cellulose microparticles, this scrub gently and comfortably cleanses the skin.
BENEFITS
The secret to silky skin! This exceptionally gentle scrub removes impurities and dead skin cells, refreshes the epidermis and retexturises the skin with a smoother texture. The skin is supple and soft, ready for further treatment. Its non-irritating formula is suitable for all skin types, even the most sensitive.
INGREDIENTS
Biodegradable cellulose microparticles: remove the smallest impurities and dead cells.
APPLICATION
1 to 3 times a week. Once to three times a week, apply to cleansed skin and massage gently in circular motions. Rinse abundantly with lukewarm water. For sensitive skin, proceed in the same way, but moisten the skin beforehand. Always follow with the application of a mask.
Kategorije: , Šifra: 7612017050393

Opis

Pokrenuta 1905. godine u iznimnoj i intimnoj atmosferi iznad Montreuxa i jezera Geneva, klinika Valmont je prva nudila praćenje prehrane i hidroterapiju. Poznati političari i umjetnici iz cijelog svijeta dolazili su u kliniku na odmor i  ne bi li uživali u prilagođenim tretmanima i osobnoj njezi.

Valmont je inovacijom postao prva švicarska klinika u potpunosti posvećena zdravlju i wellnessu. Dok je nastavila razonoditi prestižne goste, klinika je bila poznata i po tretmanima regeneracije kože. Na temelju njihove kliničke stručnosti, istaknuti kozmetičari izdvojili su najaktivnije molekule za regeneraciju kože – kao što su HP DNA i nativni kolagen, i time pokrenuli Valmontovu staničnu kozmetiku. Kozmetički proizvodi razvijeni su kako bi pomogli regeneraciji kože nakon operacije i stvorili vidljive rezultate. Ovaj se koncept bio je trenutni uspjeh.

Ianko klinika i kozmetika sada postoje kao dva jasno odvojena entiteta, Valmont nastavlja švicarsku medicinsku tradiciju. Za razliku od većine kozmetičkih tvrtki, Valmont ima privilegiju poslovati u obiteljskom vlasništvu, a njime se upravljali Didier Guillon i Sophie Vann-Guillon. Oboje dijele istu viziju kozmetike i ljepote, te istu želju za inovacijom i postizanjem izvrsnosti u kvaliteti proizvoda za njegu kože.

Dodatne informacije

Brand

Tip

Zapremnina