Masque je marka parfema koji su 2012. godine u Milanu osnovali Riccardo Tedeschi i Alessandro Brun.

Fascinirani parfemima i finim mirisima, ojačali su svoje znanje počevši odgojno-obrazovnim programom olfaktornih tehnika i počeli su ulaziti u zavodljiv svijet mirisa i sirovina. Započinju pisati bilješta i uskoro dolaze s zbirkom “scena”, koje predstavljaju trenutke njihovih prošlih života, mjesta koja su posjetili, prijateljstva i ljubavi, osjećaje, deja-vue i ponavljajuće snove.

Pogledamo li ih glazbeno ilustrativno, ne samo da su bili dirigenti orkestra, već su se pretvorili u dramatičare i producente opere, u čijim djelima je vidljiv mladi i talentirani nos. I tako je 2012. godine, rođen Masque Fragranze.
Masque ispunjava potrebe čak i najiskusnijih kupaca, koristeći dvije marke i dvije kolekcije proizvoda koje se međusobno nadopunjuju: Masque Fragranze i Masque Cosmetics (započete 2010. godine).

Masque fragranze parfemi su napravljeni u suradnji s perfumerima: Delphine Thierry, Julien Rasquinet, Bruno Jovanović, Giuseppe Imprezzabile, Christian Carbonnel, Luca Maffei, Cristiano Canali i Cecile Zarokian.