Goutal
Petite Cherie
Nectar Shower Oil

347,00 Kn

Delicately scented and foaming, this nectar shower oil gently awakens the skin and enhances the floral and fruity notes of your perfume.
Its delicate and enveloping scent offers you a real moment of relaxation and fragrant pleasure at bath time.

Hydration is the best ally to prolong the trail of a perfume, start as soon as you shower. On wet skin, use daily in the shower.

Kategorije: , , , , , , , Šifra: 711367107010

Opis

Goutal je niche parfumerija koju je 1981. godine stvorila jedna žena s iznimnom životnom pričom.

Sve je počelo s mladom ženom koja se pobunila protiv naizgled neizbježne pijanističke karijere. Nakon dugogodišnjeg studiranja glazbe, odlučila je prihvatiti priliku da postane model, put koji savršeno usklađuje s urođenim osjećajem profinjenosti i istinske elegancije. Nakon nekog vremena, prilika za susret s parfumerom iz francuskog grada Grasse drastično će promijeniti njezin život: otkrila je u sebi pravi talent za stvaranje mirisa i krenuo na umjetničko olfaktarsko putovanje, što je kulminiralo svojim uspjehom u stvaranju branda. Godine 1999. Annick Goutal preminula je u dobi od 53 godine, ostavljajući za sobom ostavštinu više od 25 nezaboravnih mirisa. Danas posao nastavlja njena kći Camille Goutal i Isabelle Doyen, „nosevi marke“, kroz niz jedinstvenih kreacija koje njezin svijet i njezina uvjerenja čine besmrtnim: emocija, kreativnost, autentičnost i izvrsnost.

Dodatne informacije

Brand

Spol

Tip

Zapremnina

Također bi vam se moglo svidjeti…