Diana Vreeland
Smashingly Brilliant
Eau de Parfum

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Inspired by Diana Vreeland’s quote, “Give it some pizzazz,” Smashingly Brilliant eau de parfum is bold and uplifting. The enveloping scent opens with a burst of fresh Lemon and Bergamot and is tempered by earthy notes of Verbena, Basil and Juniper Berries. Geranium, Suede and Woody accords round out the complex blend. Make it your summertime signature.

Opis

Alexander Vreeland želio je nastaviti ostavštinu svoje bake na poseban način koji će osnažiti ljude i stvoriti trajan dojam kako je to radila i baka. Vreeland je rekao: “Uvijek sam zadivljen koliko moja baka još uvijek potiče ljude da čine velike stvari”.
Gospođa Vreeland voljela je miris i neprekidno se njime osvježivala – vjerovala je da je važno predstavljati se besprijekorno i znak mirisa bio joj je od najveće važnosti. Miris je, bez sumnje, bio misteriozan i romantičan – nešto što zapali strast i stvori uzbuđenje. Diana Vreeland parfums je surađivala s četvoricom poznatih parfumera kako bi stvorili luksuznu, mirisnu kolekciju najkvalitetnijih, izrađenu od najboljih sastojaka bez ograničenja za resurse. Namjera je bila postizanje uravnoteženog asortimana mirisa koji su izazvali nježne i intenzivne osobine koje bi žene ili muškarci univerzalno nosili.

Dodatne informacije

Zapremnina

,

Brand

Spol

Tip