Diana Vreeland
Perfectly Marvelous
Eau de Parfum

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Commissioned by Diana Vreeland’s grandson and recent biographer Alexander, ‘Perfectly Marvelous’ parfum is laced with vibrant notes that echo the legendary editor’s distinct style. Developed by perfumer Céline Barel, this bold scent features a heady Jasmine bouquet, spicy Pimento and a rich Musk base.

Kategorije: , , , , , Šifra: 856390005008X

Opis

Alexander Vreeland želio je nastaviti ostavštinu svoje bake na poseban način koji će osnažiti ljude i stvoriti trajan dojam kako je to radila i baka. Vreeland je rekao: “Uvijek sam zadivljen koliko moja baka još uvijek potiče ljude da čine velike stvari”.
Gospođa Vreeland voljela je miris i neprekidno se njime osvježivala – vjerovala je da je važno predstavljati se besprijekorno i znak mirisa bio joj je od najveće važnosti. Miris je, bez sumnje, bio misteriozan i romantičan – nešto što zapali strast i stvori uzbuđenje. Diana Vreeland parfums je surađivala s četvoricom poznatih parfumera kako bi stvorili luksuznu, mirisnu kolekciju najkvalitetnijih, izrađenu od najboljih sastojaka bez ograničenja za resurse. Namjera je bila postizanje uravnoteženog asortimana mirisa koji su izazvali nježne i intenzivne osobine koje bi žene ili muškarci univerzalno nosili.

 

Dodatne informacije

Zapremnina

,

Brand

Spol

Tip