Diana Vreeland
Outrageously Vibrant
Eau de Parfum

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

“Scent, although you can’t see it, is as important to a well-turned-out woman as her makeup, her nail varnish, her pearls,” wrote legendary editor Diana Vreeland in her autobiography. Created by perfumer Carlos Benaim, ‘Outrageously Vibrant’ is a bold, aromatic fragrance that balances the richness of Patchouli and Rose with an unexpected twist of Cassis.

Kategorije: , , , , , Šifra: 856390005015

Opis

Alexander Vreeland želio je nastaviti ostavštinu svoje bake na poseban način koji će osnažiti ljude i stvoriti trajan dojam kako je to radila i baka. Vreeland je rekao: “Uvijek sam zadivljen koliko moja baka još uvijek potiče ljude da čine velike stvari”.
Gospođa Vreeland voljela je miris i neprekidno se njime osvježivala – vjerovala je da je važno predstavljati se besprijekorno i znak mirisa bio joj je od najveće važnosti. Miris je, bez sumnje, bio misteriozan i romantičan – nešto što zapali strast i stvori uzbuđenje. Diana Vreeland parfums je surađivala s četvoricom poznatih parfumera kako bi stvorili luksuznu, mirisnu kolekciju najkvalitetnijih, izrađenu od najboljih sastojaka bez ograničenja za resurse. Namjera je bila postizanje uravnoteženog asortimana mirisa koji su izazvali nježne i intenzivne osobine koje bi žene ili muškarci univerzalno nosili.

 

Dodatne informacije

Zapremnina

,

Brand

Spol

Tip