Diana Vreeland
Outrageous Simply Divine
Eau de Parfum

2.695,00 Kn

Perfumer Clement Gavarry transports his ode to the unique beauty and complexity of the iconic tuberose flower to an opulent new level with Outrageous Simply Divine for Diana Vreeland. By intensifying the sultry expression of the tuberose with ylang-ylang and orange flower and enhancing the base with cedar, sandalwood and amber woods, the Parfum Absolu is a seductive floral nectar story highlighting the intoxicating essence of the flower.

Opis

Alexander Vreeland želio je nastaviti ostavštinu svoje bake na poseban način koji će osnažiti ljude i stvoriti trajan dojam kako je to radila i baka. Vreeland je rekao: “Uvijek sam zadivljen koliko moja baka još uvijek potiče ljude da čine velike stvari”.
Gospođa Vreeland voljela je miris i neprekidno se njime osvježivala – vjerovala je da je važno predstavljati se besprijekorno i znak mirisa bio joj je od najveće važnosti. Miris je, bez sumnje, bio misteriozan i romantičan – nešto što zapali strast i stvori uzbuđenje. Diana Vreeland parfums je surađivala s četvoricom poznatih parfumera kako bi stvorili luksuznu, mirisnu kolekciju najkvalitetnijih, izrađenu od najboljih sastojaka bez ograničenja za resurse. Namjera je bila postizanje uravnoteženog asortimana mirisa koji su izazvali nježne i intenzivne osobine koje bi žene ili muškarci univerzalno nosili.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip