Diana Vreeland
Outrageous Outrageously Vibrant
Eau de Parfum

2.695,00 Kn

Taking the nonconformist combination of a classical chypre structure with an unexpected twist of ‘crème de cassis’, perfumer Carlos Benaim magnifies the facets of the fearless original Outrageously Vibrant and adds and oudh accord in this daring Parfum Absolu. The richness of patchouli and sophistication of the floral bouquet are beautifully amplified, creating a complex dark rose impression.

Kategorije: , , , , , Šifra: 856390005800

Opis

Alexander Vreeland želio je nastaviti ostavštinu svoje bake na poseban način koji će osnažiti ljude i stvoriti trajan dojam kako je to radila i baka. Vreeland je rekao: “Uvijek sam zadivljen koliko moja baka još uvijek potiče ljude da čine velike stvari”.
Gospođa Vreeland voljela je miris i neprekidno se njime osvježivala – vjerovala je da je važno predstavljati se besprijekorno i znak mirisa bio joj je od najveće važnosti. Miris je, bez sumnje, bio misteriozan i romantičan – nešto što zapali strast i stvori uzbuđenje. Diana Vreeland parfums je surađivala s četvoricom poznatih parfumera kako bi stvorili luksuznu, mirisnu kolekciju najkvalitetnijih, izrađenu od najboljih sastojaka bez ograničenja za resurse. Namjera je bila postizanje uravnoteženog asortimana mirisa koji su izazvali nježne i intenzivne osobine koje bi žene ili muškarci univerzalno nosili.

 

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip