Diana Vreeland
Outrageous Daringly Different
Eau de Parfum

2.695,00 Kn

Maintaining the daring conversation between iris and oudh from the original Eau de Parfum, Pascal Gaurin’s Outrageous Daringly Different for Diana Vreeland is an unapologetic oudh Parfum Absolu. Balancing the richness and luxury of the very finest orris note with deep, smoky facets of a bold oudh accord, woods and leather notes are intensified for an over the top sensory experience

Kategorije: , , , , , Šifra: 856390005602

Opis

Alexander Vreeland želio je nastaviti ostavštinu svoje bake na poseban način koji će osnažiti ljude i stvoriti trajan dojam kako je to radila i baka. Vreeland je rekao: “Uvijek sam zadivljen koliko moja baka još uvijek potiče ljude da čine velike stvari”.
Gospođa Vreeland voljela je miris i neprekidno se njime osvježivala – vjerovala je da je važno predstavljati se besprijekorno i znak mirisa bio joj je od najveće važnosti. Miris je, bez sumnje, bio misteriozan i romantičan – nešto što zapali strast i stvori uzbuđenje. Diana Vreeland parfums je surađivala s četvoricom poznatih parfumera kako bi stvorili luksuznu, mirisnu kolekciju najkvalitetnijih, izrađenu od najboljih sastojaka bez ograničenja za resurse. Namjera je bila postizanje uravnoteženog asortimana mirisa koji su izazvali nježne i intenzivne osobine koje bi žene ili muškarci univerzalno nosili.

 

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip