Diana Vreeland Extravagance Russe Eau de Parfum

1.502,00 Kn

Rasprodano

Clément Gavarry created 'Extravagance Russe' to honor Diana Vreeland's love of the art and cultures of the Far East. This heady fragrance has a musky Amber base layered with sweet Resins and Balsams – some of the most hallowed ingredients of perfumery. Topped with intoxicating Vanilla Bourbon, this smoky scent is perfect for evening. The small, elegant bottle easily stows away into a clutch or pouch.

Opis

Alexander Vreeland želio je nastaviti ostavštinu svoje bake na poseban način koji će osnažiti ljude i stvoriti trajan dojam kako je to radila i baka. Vreeland je rekao: “Uvijek sam zadivljen koliko moja baka još uvijek potiče ljude da čine velike stvari”.
Gospođa Vreeland voljela je miris i neprekidno se njime osvježivala – vjerovala je da je važno predstavljati se besprijekorno i znak mirisa bio joj je od najveće važnosti. Miris je, bez sumnje, bio misteriozan i romantičan – nešto što zapali strast i stvori uzbuđenje. Diana Vreeland parfums je surađivala s četvoricom poznatih parfumera kako bi stvorili luksuznu, mirisnu kolekciju najkvalitetnijih, izrađenu od najboljih sastojaka bez ograničenja za resurse. Namjera je bila postizanje uravnoteženog asortimana mirisa koji su izazvali nježne i intenzivne osobine koje bi žene ili muškarci univerzalno nosili.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip