Diana Vreeland
Daringly Different
Eau de Parfum

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Created by Pascal Gaurin, Diana Vreeland Parfums’ ‘Daringly Different’ scent is inspired by the designer’s travels to North Africa – she vacationed frequently in Tunisia and Morocco. Opening with a burst of Violet, this fragrance balances the “floral elegance of Iris with the magnetism of Oud” and also has Lily at its heart. Nuances of Turkish Rose, Tonka and Leather complete this unique perfume.

Opis

Alexander Vreeland želio je nastaviti ostavštinu svoje bake na poseban način koji će osnažiti ljude i stvoriti trajan dojam kako je to radila i baka. Vreeland je rekao: “Uvijek sam zadivljen koliko moja baka još uvijek potiče ljude da čine velike stvari”.
Gospođa Vreeland voljela je miris i neprekidno se njime osvježivala – vjerovala je da je važno predstavljati se besprijekorno i znak mirisa bio joj je od najveće važnosti. Miris je, bez sumnje, bio misteriozan i romantičan – nešto što zapali strast i stvori uzbuđenje. Diana Vreeland parfums je surađivala s četvoricom poznatih parfumera kako bi stvorili luksuznu, mirisnu kolekciju najkvalitetnijih, izrađenu od najboljih sastojaka bez ograničenja za resurse. Namjera je bila postizanje uravnoteženog asortimana mirisa koji su izazvali nježne i intenzivne osobine koje bi žene ili muškarci univerzalno nosili.

Dodatne informacije

Zapremnina

,

Brand

Spol

Tip