Kilian Moonlight in Heaven – Croisière Eau de Parfum

1.502,00 Kn

Rasprodano

Limited edition koji egzotiku dovodi do ekstrema, još sočnije i zaraznije. Novi miris otvara se sunčanom zrakom limuna i bergamota. Već smo na ljetovanju uz savršenu kombinaciju manga i kokosovog mlijeka.
Sambac jasmin pomiješan s gurmanskom tonkom otvara put za raj na zemlji.

Kategorije: , , Šifra: 3700550210924

Opis

Kilian je eko-luksuzni parfemski brand iz Pariza, kojeg je stvorio Kilian Hennessy, unuk osnivača grupe LVMH. Slovo “H” “u LVMH stoji za Hennessy, poznati brand konjaka.

Kilian Hennessy proveo je djetinjstvo u obiteljskim vinski podrumima okružen konjakom. Nakon što je diplomirao komunikacijske i jezične studije, gdje je napisao tezu o semantici mirisa u potrazi za zajedničkim jezikom između bogova i smrtnika, Kilian je nastavio studirati s nekim od najvećih njuhova u parfumeriji, za neke od najboljih marki u industriji. 2007. godine Kilian je pokrenuo vlastitu parfemsku kuću, u skladu s dugom tradicijom obitelji u proizvodnji luksuznih proizvoda. Zbirka L’oeuvre noire prvi put je lansirana 2007. godine, a svake godine dodao je i nove mirise s ukupno, do sada, deset dostupnih mirisa. Zbirka Arabian Nights, s orijentalnom temom i prepoznatljivim paketom, pokrenuta je 2009. godine s Pure Oudom. Kilian stavlja naglasak na ekologiju i održivost upotrebom obnovljivih, refill pakiranja.

Njegovi mirisi su napravljeni u suradnji s perfumerima: Calice Becker, Sidonie Lancesseur, Alberto Morillas, Christian Provenzano, Fabrice Pellegrin i Dorothee Piot.

Dodatne informacije

Zapremnina

Tip

Spol

Brand