Kilian Gold Knight Eau de Parfum

2.002,00 Kn

Inspired by the dashing, golden-armored chevalier in Klimt's 1902 Beethoven Frieze, Gold Knight contrasts the addictive dark sensuousness of patchouli with the effervescent brightness of bergamot, and warm golden shimmer of vanilla and anise.

Kategorije: , , , , , , Šifra: 3700550281917

Opis

Kilian je eko-luksuzni parfemski brand iz Pariza, kojeg je stvorio Kilian Hennessy, unuk osnivača grupe LVMH. Slovo “H” “u LVMH stoji za Hennessy, poznati brand konjaka.

Kilian Hennessy proveo je djetinjstvo u obiteljskim vinski podrumima okružen konjakom. Nakon što je diplomirao komunikacijske i jezične studije, gdje je napisao tezu o semantici mirisa u potrazi za zajedničkim jezikom između bogova i smrtnika, Kilian je nastavio studirati s nekim od najvećih njuhova u parfumeriji, za neke od najboljih marki u industriji. 2007. godine Kilian je pokrenuo vlastitu parfemsku kuću, u skladu s dugom tradicijom obitelji u proizvodnji luksuznih proizvoda. Zbirka L’oeuvre noire prvi put je lansirana 2007. godine, a svake godine dodao je i nove mirise s ukupno, do sada, deset dostupnih mirisa. Zbirka Arabian Nights, s orijentalnom temom i prepoznatljivim paketom, pokrenuta je 2009. godine s Pure Oudom. Kilian stavlja naglasak na ekologiju i održivost upotrebom obnovljivih, refill pakiranja.

Njegovi mirisi su napravljeni u suradnji s perfumerima: Calice Becker, Sidonie Lancesseur, Alberto Morillas, Christian Provenzano, Fabrice Pellegrin i Dorothee Piot.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip