Goutal
L’Ile au Thé Man
Eau de Toilette

832,00 Kn

L’Ile au Thé is an infusion of well-being, an invigorating and soothing perfume to be shared. Between the sea and volcanoes, a stroll in the fields of mandarin trees and tea plantations, waving in the wind of an Asian island.
The crystalline mandarin bursts into freshness, contrasting, in a soft and soothing breeze, with the tea, green and leathery, and the osmanthus, carnal and fruity, like a caress on the skin…

Kategorije: , , , , , , Šifra: 711367121672

Opis

Goutal je niche parfumerija koju je 1981. godine stvorila jedna žena s iznimnom životnom pričom. Sve je počelo s dirljivom pričom o mladoj ženi koja se pobunila protiv naizgled neizbježne pijanističke karijere. Nakon dugogodišnjeg studiranja glazbe, odlučila je prihvatiti priliku da postane model, put koji savršeno usklađuje s urođenim osjećajem profinjenosti i istinske elegancije. Nakon nekog vremena, prilika za susret s parfumerom iz francuskog grada Grasse drastično će promijeniti njezin život: otkrila je u sebi pravi talent za stvaranje mirisa i krenuo na umjetničko olfaktivno putovanje, što je kulminiralo svojim uspjehom u stvaranju branda. Godine 1999. Annick Goutal preminula je u dobi od 53 godine, ostavljajući za sobom ostavštinu više od 25 nezaboravnih mirisa. Danas posao nastavlja njena kći Camille Goutal i Isabelle Doyen, „nosevi marke“, kroz niz jedinstvenih kreacija koje njezin svijet i njezina uvjerenja čine besmrtnim: emocija, kreativnost, autentičnost i izvrsnost.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip