Annick Goutal
Encens Flamboyant Man
Eau de Parfum

1.132,00 Kn

Rasprodano

An olfactory journey in the Orient and its mysteries. A luminous staging of explosive and flamboyant incense.
Captivated by the Orient and its mysteries, Camille Goutal and Isabelle Doyen wanted to go back to the very source of scents.
At the time when incense was lit and burned to perfume clothes with its smoke. When the bark of desert trees was stripped to extract drops of resin. When scents were enigmatic, sensual and assertive…

Opis

Annick Goutal je niche parfumerija koju je 1981. godine stvorila jedna žena s iznimnom životnom pričom. Sve je počelo s dirljivom pričom o mladoj ženi koja se pobunila protiv naizgled neizbježne pijanističke karijere. Nakon dugogodišnjeg studiranja glazbe, odlučila je prihvatiti priliku da postane model, put koji savršeno usklađuje s urođenim osjećajem profinjenosti i istinske elegancije. Nakon nekog vremena, prilika za susret s parfumerom iz francuskog grada Grasse drastično će promijeniti njezin život: otkrila je u sebi pravi talent za stvaranje mirisa i krenuo na umjetničko olfaktivno putovanje, što je kulminiralo svojim uspjehom u stvaranju branda. Godine 1999. Annick Goutal preminula je u dobi od 53 godine, ostavljajući za sobom ostavštinu više od 25 nezaboravnih mirisa. Danas posao nastavlja njena kći Camille Goutal i Isabelle Doyen, „nosevi marke“, kroz niz jedinstvenih kreacija koje njezin svijet i njezina uvjerenja čine besmrtnim: emocija, kreativnost, autentičnost i izvrsnost.

Dodatne informacije

Zapremnina

Brand

Spol

Tip