Annick Goutal je niche parfumerija koju je 1981. godine stvorila jedna žena s iznimnom životnom pričom.

Sve je počelo s mladom ženom koja se pobunila protiv naizgled neizbježne pijanističke karijere. Nakon dugogodišnjeg studiranja glazbe, odlučila je prihvatiti priliku da postane model, put koji savršeno usklađuje s urođenim osjećajem profinjenosti i istinske elegancije. Nakon nekog vremena, prilika za susret s parfumerom iz francuskog grada Grasse drastično će promijeniti njezin život: otkrila je u sebi pravi talent za stvaranje mirisa i krenuo na umjetničko olfaktarsko putovanje, što je kulminiralo svojim uspjehom u stvaranju branda. Godine 1999. Annick Goutal preminula je u dobi od 53 godine, ostavljajući za sobom ostavštinu više od 25 nezaboravnih mirisa. Danas posao nastavlja njena kći Camille Goutal i Isabelle Doyen, „nosevi marke“, kroz niz jedinstvenih kreacija koje njezin svijet i njezina uvjerenja čine besmrtnim: emocija, kreativnost, autentičnost i izvrsnost.

711367122006-annick-goutal-tenue-de-soiree-woman-edp-100-ml-lana-parfumerija-niche-zagreb Trenutno rasprodano

Annick Goutal
Tenue de Soirée Woman
Eau de Parfum

1.132,00 Kn

Inspired by the special feeling of a promise that precedes a night in Paris, Tenue de Soirée is a fragrance of freedom, impertinence and audacity…
This perfume is a sweet, addictive and contemporary chypre, with a main accord revolving around the iris.

711367020142-annick-goutal-rose-absolue-woman-edp-100-ml-lana-parfumerija-niche-zagreb

Annick Goutal
Rose Absolue Woman
Eau de Parfum

1.509,00 Kn

Rose Absolue is the olfactory expression of Annick Goutal's love for this flower, and is the embodiment of eternal femininity. The quintessence of the six finest roses of the East and the West, including the majestic Turkish rose.